餐厅: 大快活 (鯉魚門廣場)
资讯:

2008-10-18 45 浏览
今日唔系自己一个食Lunch啦因为又有cupon 所以同妈妈去咗我地家既饭堂大快活度食我叫咗个滑蛋粟米鱼块配白饭我爱鱼 但只限于鱼柳 斑腩 龙脷柳 蒸鱼??咪搞我讲番食物 先讲鱼 比以前有进步 唔会再系啖啖粉 而系见到鱼肉虽然某一D都重系超厚粉 但都算系唔错而且份量超多 起码有成十几陈旧汁个方面 唔系粟米汁 系一D粟米粒加一D透明既献味道唔错 但略嫌咸咗少少 但用黎捞饭就刚好但唔知点解食落有D油腻既感觉妈妈就叫咗个鲜原茄香煎龙脷柳饭龙脷柳缩咗水 我上次自己食个阵先好开心话D鱼大咗好多上次我食有两大块 又厚身但今次就得番一块中型size同一块比较细旧既鱼不过妈妈话好在佢细食 够食就ok不过最后妈妈都系食唔哂 个旧细旧D既 就益咗我不过味道都系比上次食差 有少少腥 不过妈妈话佢个旧就冇腥味我见到对面食咗个南瓜焗鸡肉饭 好似唔错等我下次都要试下先
今日唔系自己一个食Lunch啦

因为又有cupon 所以同妈妈去咗我地家既饭堂大快活度食