2023-12-20 33 浏览
一入去餐厅充满住鱿鱼游戏嘅气氛,连餐牌都系呀😍依家点佢餐牌入面嘅圣红绿灯鱿鱼游戏韩烤套餐,仲会有鱿鱼游戏贴纸送,而满$500仲会送鱿鱼游戏嘅A4年历卡1张🌟店内门口位置仲鱿鱼游戏摆设,有得买鲜鱼游戏嘅周边精品,系鱿鱼游戏粉丝绝对唔可以错过呀!🤩一坐低已经有好多韩国配菜同前菜上枱,仲会上一碟生菜可以包烧肉食._.🔥| 圣红绿灯鱿鱼游戏韩烤套餐 |🔥套餐好丰富,有齐好多款唔同嘅肉类嘅组合,仲有深海鳕鱼肉,梨汁鸡肉,韩式香肠,仲有成条新鲜鱿鱼,红肉有酱油五花肉、安格斯外裙肉、和牛牛助条,月见牛腹肉,呢个配埋蛋黄上,烧完点黎食好正👍🏻一个套餐有咁多款唔同野食,真系食到好满足!.🍨| FRONT MAN椪糖曲奇雪糕 |🍨雪糕用上鱿鱼游戏嘅题材,椪糖饼嘅造型以曲奇程现,味道好食,好有睇剧果时嘅画面.🧡| 红灯沙冰 |🩷饮品仲附送鱿鱼游戏造型嘅杯垫,颜色好靓,满满嘅沙冰劲解腻又解渴.💚| 绿灯沙冰 |💚青提子味,唔会太甜,绿色+橙色又系好靓,我比较钟意呢只味._.
._.
🔥| 圣红绿灯鱿鱼游戏韩烤套餐 |🔥
🍨| FRONT MAN椪糖曲奇雪糕 |🍨
🧡| 红灯沙冰 |🩷
💚| 绿灯沙冰 |💚
青提子味,唔会太甜,绿色+橙色又系好靓,我比较钟意呢只味
._.