餐厅: 湯加 (大興商場)
资讯:

见到大兴邨有汤加, 好似好耐无食过, 不如食一下, 一入去就见到好多位😅唔通d人又北上晒不留港, 定d野好难食🤣因为1点多照计都系食饭时间吖🤔 望下餐牌太多选择, 究竟食鱼好定主打饮汤好😀之后拣左个鲍鱼姬松茸炖老鸡, 拣左要藜麦饭配热银菊蜜, 等左一阵餐送上, 卖相又唔系敢差, 系面有块好大的鸡皮同一点点肥膏😆如果贴心d先拿起再出餐, 敢样会更好😁睇下有乜嘢料先, 有几只冬菇有几只姬松茸有二只鲍鱼有几件鸡👍饮啖汤先, 好清甜好热🤩好好味😋我索性将d藜麦饭, 一d一d加落去浸汤食💕好好食, d汤真系好滚, 食到差唔多食晒都系热热的🥰👍再饮埋银菊蜜滋润一下, 够热唔系好甜, 整体其实唔错, 真系唔差, 可以再来😍😋
2024-09-15
午餐