2022-08-09
今日试左间元朗新开既火锅~期待左好耐!!因为系好少见用鱼做主题🐟.环境十分靓同企理,啲装修风格同埋好热心既员工有啲似返左大陆打边炉咁😂一坐低一人就有一碗干拌碟😍劲香!!加埋豉油用黎点野食好正因为唔太食得辣,只系叫左鲗鱼锅😋$138另外可以加$10转鸳鸯锅试埋麻辣汤加左鱼汤之后就可以开始打边炉啦😚员工提议我地先试一碗鱼汤,感受到好香浓既鱼味😛有兴趣可以食埋条鲗鱼架😋不过比较多骨食既时候要小心~或者继续用黎煲汤都可以😌鲈鱼 $198边少得另外叫多条鱼🐟系即叫即㓥架🥺员工教落放鱼落锅后3分钟,然后再熄炉慢慢叹😋包嫩滑亦唔会渌到散哂真系好值得叫!!!好鲜甜好好味渌完之后个样系咁☺️好juicy忍唔住食完又一旧又一旧🤰🏻皇帝菜 $38好抵食😋劲大兜鲜甜又无渣👍🏻同鱼汤好夹手工西洋菜饺子 $88价钱略贵 但胜在自己包 诚意十足🫡系好食既饺子👍🏻个皮唔会太厚馅料都好好食海带 $38好值得叫既海带~系平时食拉面既果种薄海带更加易挂到啲鱼汤😛.炸支竹 $38炸得有啲劲🤣渌完都有种硬硬地既感觉但系都值得一试 用佢黎索啲鱼汤食好满足😌安格斯肥牛 $208好香牛味👍🏻好好食份量再多啲就好啦😆食完捧住个肚走🤰🏻好
一坐低一人就有一碗干拌碟😍
份量再多啲就好啦😆
食完捧住个肚走🤰🏻
好满足既一餐!!所有食材都好新鲜好好味
员工殷勤又有礼貌🤣太好服务搞到我都唔好意思🤣
埋单既时候发现原来有新张优惠8折😱更加抵食👍🏻折完人均消费大概$350