餐厅: 漁獲浜燒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2025-02-22 163 浏览
最近去咗铜锣湾一间好受欢迎嘅浜烧专门店,真系大开眼界!🌊呢度以新鲜海产同生猛海鲜做主打,龙虾🦞、鳗鱼🐍、南非饱鱼🐟等等,全部都系即叫即烧,确保你食到最新鲜嘅味道。无论系海鲜嘅新鲜程度定系服务态度都令人赞赏👍,我已经期待下次再嚟!—————————————————🌟 Supreme套餐 $1988/二人前今次我哋试咗佢哋嘅Supreme套餐,豪华程度爆灯!💫 1️⃣ 刺身三点 - 有三文鱼🐠、拖罗🐟同刺生虾🦐,每款刺身都好新鲜,拖罗入口即化,三文鱼油脂丰富,刺生虾鲜甜无比。 2️⃣ 炙烧蟹膏豆腐 - 蟹膏同豆腐嘅完美结合🥢,炙烧之后更加香浓,好满足。 3️⃣ 活毛蟹 - 呢个真系必试,毛蟹好生猛🦀,烧完之后肉质鲜美,蟹膏饱满。 4️⃣ 鳕场蟹脚浜烧 - 鳕场蟹脚又长又多肉,烧到啱啱好,咬落去啖啖肉,鲜甜无比。 5️⃣ 蒜蓉牛油马刀贝 - 马刀贝新鲜爽口,加上蒜蓉牛油一齐烧🧄,味道更加提升。 6️⃣ 高汤清酒帆立贝 - 帆立贝烧到啱啱熟,食落去仲有高汤同清酒嘅香味🍶。 7️⃣ 烧鱼鲛 - 鱼鲛烧到皮脆肉嫩🐠,好食到停唔到口。 8️⃣ 鸡白汤 - 食完烧海鲜之后饮碗鸡白汤🍜,真系好滋补,成个人都暖晒。 9️⃣

—————————————————

🌟 Supreme套餐 $1988/二人前

今次我哋试咗佢哋嘅Supreme套餐,豪华程度爆灯!💫

7️⃣ 烧鱼鲛 - 鱼鲛烧到皮脆肉嫩🐠,好食到停唔到口。

9️⃣ 海鲜杂炊 - 最后嘅海鲜杂炊🍲,海鲜味浓厚,每一啖都系精华。

🔟 甜品时间 - 朱古力味窝夫🍫同芝士蓝莓窝夫🧇,里面夹住咗雪糕🍦,完美结束呢一餐丰富嘅晚餐。

真系超级满足!😋✨

💰 总计: $2187, 2位用餐(已包含10%服务费)
2025-02-19