餐厅: 海天宴會廳
资讯:

[鲤鱼门]丰富大满足的海鲜餐鲤鱼门有好多间海鲜酒家,屋企人就拣左lee 间,book 左间房,酒楼有3层。地下同2楼就无特别,3楼系玻璃房间,需要经过露台位置,景观开阳同有海景。如果黄昏黎嘅话,应该都唔错,睇到日落🌄🥰☁️ 酸姜配皮蛋酸姜开累,系一个好的前菜味道:🌕🌕🌑🌑🌑☁️蜜汁叉烧平烧腩仔叉烧好软熟,好好食😋,烧腩仔肥瘦均匀,个皮烧得脆口味道:🌕🌕🌕🌗🌑☁️豆腐木瓜海鲜汤🍲有好多料,有螺头,豆腐,菜,虾干等,个汤味道清清地,但都海鲜的咸香味🤩味道:🌕🌕🌕🌑🌑☁️豉椒炒蛏子煎米底蛏子好新鲜,又弹牙,但米粉底就硬左少少。我地同经理反映左,佢就系上汤焗龙虾补返个煎米底俾我地🙈,今次米底质感外少脆内软,好过之前个个。😆味道:🌕🌕🌕🌗🌑☁️上汤焗生猛龙虾🦞龙虾新鲜,所以肉质弹牙👍🏻。米粉底吸收晒上汤味道,有煎香左个面,味道浓厚和容入口🤩。同埋出面少啲有煎米粉底味道:🌕🌕🌕🌑🌑☁️咸鱼鸡粒炒饭通常咸鱼鸡粒炒饭系茶餐厅先会叫得多。但这个炒饭粒粒分明,咸香味同镬气俱全。值得一试⭐️☺️味道:🌕🌕🌕🌑🌑☁️椰汁桂花糕正常,无特别味道:🌕🌕🌑🌑🌑整体味道:🌕🌕🌕🌑🌑环境:🌕🌕🌕🌑🌑如果一大班朋友/屋企人想食海鲜,可以一
[鲤鱼门]丰富大满足的海鲜餐

☁️ 酸姜配皮蛋
酸姜开累,系一个好的前菜
味道:🌕🌕🌑🌑🌑

☁️蜜汁叉烧平烧腩仔
叉烧好软熟,好好食😋,烧腩仔肥瘦均匀,个皮烧得脆口
味道:🌕🌕🌕🌗🌑

正常,无特别
味道:🌕🌕🌑🌑🌑

整体
环境:🌕🌕🌕🌑🌑

如果一大班朋友/屋企人想食海鲜,可以一试。因为份量都多,环境阔落。当日菜单预计8人份量,但差唔多成个炒饭打包走🤭。而且当日的经理服务周到,成日走入嚟我哋房间吹水😂😂