餐厅: AGE Cuisine Express
资讯:

2024-03-11 24 浏览
呢晚捐窿捐罅揾到呢间隐世西餐厅 餐厅喺鲗鱼涌工厦入面😎 餐厅舖面阔落 坐得几舒适 我同友人一人叫咗一份晚市套餐 有齐前菜 主菜 甜品 饮品餐汤及餐包呢日系南瓜忌廉汤 呢个汤充满着南瓜嘅天然甜味 而且质地算几稠杰 饮落去都几creamy🎃 侧边仲有个芝麻小餐包 芝麻味几香香煎带子干贝樱花虾XO酱宽蛋意粉几钟意呢个特别嘅fusion菜式 因为用上咗XO酱令到呢一碟意粉添上港式风味🥰 特别佢加咗干瑶柱同埋樱花虾令到整碟意粉几惹味 而意粉几香蛋味同埋有咬口🍝 面头仲有三只煎香咗嘅嫩滑带子香煎刺身级油甘鱼柳及大虎虾伴鱼子酱油甘鱼柳非常大件 煎香过之后鱼肉依然好嫩滑 而且充满鱼油香🐟 侧边嘅大虎虾肉质好弹牙🦐 仲有啲蔬菜同埋炸薯粒 所以食完都几饱肚🥔 甜品一入座店员介绍咗甜品有朱古力布朗尼 但系上碟嘅时候仲有一件Tiramisu😮 个人就几钟意佢嘅Brownies 湿度适中 唔会太干 味道方面就有浓郁嘅朱古力味 面头仲有啲Chocolate chips🍫 餐饮冻柠檬茶 冻奶茶 几钟意佢嘅糖浆系另上 可以自己调配☕️ 冻饮仲唔驶额外加钱添㗎我同友人都几钟意呢度嘅环境静静地 几啱倾计 每碟菜式即叫即制

餐汤及餐包
餐包及餐汤

香煎刺身级油甘鱼柳及大虎虾伴鱼子酱
香煎刺身级油甘鱼柳及大虎虾伴鱼子酱

甜品
朱古力布朗尼

餐饮
冻奶茶 冻柠檬茶

我同友人都几钟意呢度嘅环境静静地 几啱倾计 每碟菜式即叫即制 上菜速度唔会急赶😙 仲见到餐厅有唔少外卖生意 睇嚟附近街坊都好钟意呢间餐厅啊