自己很喜欢吃鳗鱼,得知旺角有一间买嘢专门店,急不及待要朋友试一下我哋大概6:30到达,晚饭时间不用排队,但系到七点嘅时候已经开始好多人😜餐牌上主打系鳗鱼,另外亦有牛肉饭 同埋唔同种类嘅小食😜😝首先送上蟹子沙律份量够大够冰冻 ✨ 青瓜丝够晒爽脆 加上蟹柳同沙律酱 上边放满左澳门嘅蟹子 清爽又好吃😜🔶炭火白烧鳗鱼饭鳗鱼饭加上流心蛋,面豉汤同埋不能不提嘅配菜😝鳗鱼外皮烧至金黄酥脆 内里肉质鲜甜 配上柚子酱汁 酸酸甜甜带出鳗鱼嘅鲜味 味道一流 再加上鳗鱼饭内 配上 香脆嘅紫菜同炸鳗鱼骨粒 令到口感更加丰富🔶鳗鱼拼牛舌饭朋友喜爱吃牛,叫咗呢一个双拼 ,鳗鱼烧得好香 配上酱汁亦不会过咸 再加上滑嫩牛舌心 和泡菜一起吃 亦都非常好吃😍呢间小店仲要没有加一,下次整得再嚟试其他款式!

餐牌上主打系鳗鱼,另外亦有牛肉饭 同埋唔同种类嘅小食😜

😝首先送上蟹子沙律

🔶炭火白烧鳗鱼饭
鳗鱼饭加上流心蛋,面豉汤同埋不能不提嘅配菜😝

🔶鳗鱼拼牛舌饭

呢间小店仲要没有加一,下次整得再嚟试其他款式!