2023-06-03 34 浏览
📍筲箕湾筲箕湾东大街54-60号东强大厦地下7号舖今次朋友生日 我哋两个都好钟意食日本嘢,于是就去咗筲箕湾呢间新开嘅日式料理餐厅试吓😍 因为听讲佢哋嘅所有嘢嘅性价比都非常之高! 平时如果我哋预食生日饭,如果系西餐around两个人$800嘅budget 喺呢度系可以食到饱之余 最后我哋仲要打包拎走🤣😆😆!!唔讲咁多,即刻俾啲相大家睇吓先 我哋总共嗌咗两大盘寿司一个海鲜丼 一条鳗鱼大卷 一个三文鱼汤 同埋一个手卷 两个人嚟讲 真系相当丰富😝 因为系生日饭嘅关系完全冇悭住个荷包🤣想食咩就嗌~😋全部嘢份量都好足 海鲜刺身都好新鲜 尤其是个海鲜,当我哋冇谂过系咁大份 因为佢只系二百几蚊仲包含好多样新鲜嘅刺身 喺出面呢个价钱只系可能手掌咁细个碗大 我哋以为一定唔够食,所以就疯狂嗌咗好多其他想食嘅野 🤣🤣 最后饱到捧住个肚咁好满足咁走🥰😛 同埋佢哋新开张,我打去问过暂时都唔收切饼费 非常欢迎我哋生日带小蛋糕🎂去庆祝👍🏻👍🏻
📍筲箕湾筲箕湾东大街54-60号东强大厦地下7号舖

全部嘢份量都好足 海鲜刺身都好新鲜