2022-02-24 441 浏览
📍 捞得喜火锅冰室呢几日天气真系好冻,好想打边炉、好想食啲好热嘅嘢!而家仲有冇晚市,边炉就一定要晏昼食😮‍💨早两日睇到人哋介绍𠮶间餐厅有午市$268火锅套餐,都几吸引😍餐厅嘅店面都几大间,座位同座位之间嘅间距都非常之阔,仲左outdoor方便食烟嘅朋友们。🔸午市火锅优惠套餐 $268-煲底可以三选一 (招牌麻辣烤鱼/秘制麻辣鸡煲/麻辣水煮鱼)-肉类方面就可以三选一 (美国肥牛/黑豚猪腩/精选牛肋条)-配料都系可以拣一款(牛柏叶/猪肚/水鱿鱼/蟹籽丸/墨鱼丸/白鱼蛋/海胆丸/贡丸)-配菜方面都系拣一款(唐生菜/娃娃菜/杂菇类/油麦菜)主食就二选一(白饭2碗/宽粉一份)仲送野饮2杯🙌🏻我哋就拣咗招牌麻辣烤鱼+肥牛+海胆丸+娃娃菜+白饭!烤鱼仲可以拣辣度🌶太贴心了,我哋拣咗BB辣。呢条鱼都几大条,条鱼上面铺满左一啲辣酱配料,我自己认为几特别。因为食鱼嘅时候都可以食埋佢嘅配料同埋酱汁😻超级香浓同埋惹味!暂时未食过其他烤鱼上面系配有一啲酱汁👍🏻除此之外锅里面都仲有其他配料,初头我仲谂住唉每样拣得咁少一定唔够食啦😮‍💨点知入面仲有萝卜、薯仔、芫荽、椰菜花、腐皮等等🙈最好味系萝卜,佢系用汤煮到半熟再
📍 捞得喜火锅冰室

🔸午市火锅优惠套餐 $268

-肉类方面就可以三选一 (美国肥牛/黑豚猪腩/精选牛肋条)
-配菜方面都系拣一款(唐生菜/娃娃菜/杂菇类/油麦菜)
主食就二选一(白饭2碗/宽粉一份)
仲送野饮2杯🙌🏻

我哋就拣咗招牌麻辣烤鱼+肥牛+海胆丸+娃娃菜+白饭!烤鱼仲可以拣辣度🌶太贴心了,我哋拣咗BB辣。呢条鱼都几大条,条鱼上面铺满左一啲辣酱配料,我自己认为几特别。因为食鱼嘅时候都可以食埋佢嘅配料同埋酱汁😻超级香浓同埋惹味!暂时未食过其他烤鱼上面系配有一啲酱汁👍🏻除此之外锅里面都仲有其他配料,初头我仲谂住唉每样拣得咁少一定唔够食啦😮‍💨点知入面仲有萝卜、薯仔、芫荽、椰菜花、腐皮等等🙈最好味系萝卜,佢系用汤煮到半熟再掉落个烤鱼锅到一齐煮‼️因为我食到入面有汤汁😍太正了👍🏻
原来2个人食哂成条鱼,已经好饱🤫肥牛、海胆丸同娃娃菜份量都劲多🤫根本唔需要食饭已经好饱了😌$268唔洗加一都劲扺🥰😋

评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)
食物质素⭐️⭐️⭐️⭐️
环境质素⭐️⭐️⭐️
服务质素⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱💸:埋单$268

餐厅资料📋: 捞得喜火锅冰室
🕌地址: 元朗屏昌径14-48号联发楼地下9-10号舖

想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2022-02-24