2024-12-16
殿大喜屋今日老婆生日🎂,紧系要拣间高质餐厅同佢食,之前知道旺角开左间高质放题,叫殿·大喜屋,依间大喜屋特别之处,$300几蚊有鱼酱食,又有日本海胆食,边度揾,简直系超值。今次同老婆拣食早午,原因就系可以3小时任食,12点可以食到3点,仲有超过过百款食物任均选择,其实放题食得多,普通野我就唔介绍,要介绍紧系要介绍依度先有或特别优质既食物🥘。烧榴梿:咩品种我就唔清楚,但食落口好香好滑,细核,仲要系无限供应,任食唔嬲。龙虾仔:佢地d龙虾仔d汁好野味,龙虾🦞仔好新鲜,唔系周围食到。蝴蝶🦋酥/杏仁条:依2款甜品,真心超级好食,又香又脆,一d都唔求其。鱼子酱:讲真,鱼子酱系我知识范围系超贵,但竟然可以系放题度任食,你话都米话唔正😍食落口好香油脂味,一d都唔腥。海胆军舰:竟然用高成本整既日本海胆,都米话唔重本,入口好滑好creamy,好甜唔死咸。三文鱼刺身:虽然好普通,周围都食到,但放题黎讲佢d品质算系上等,又肥又新鲜,几rd都系咁高质。甜品🍮方边有哈根大/movemick,要食回本有几难。饮品方面仲有几10款选择,仲有清酒饮。但真系太多好野介绍唔到咁多🫣自己睇🥰总结:依个价钱食到咁优质既放题,真系
甜品🍮方边有哈根大/movemick,要食回本有几难。
饮品方面仲有几10款选择,仲有清酒饮。
但真系太多好野介绍唔到咁多🫣自己睇🥰
总结:依个价钱食到咁优质既 放题,真系冇得弹,下次要带埋屋企人人黎再食。
#放题#鱼子酱#任食#旺角#高质#三文鱼#榴梿