2017-08-07 102 浏览
去睇show之前食少少野,黎到呢间cozy cafe~佢D burger好出名~所以我地就叫左个至尊珍宝蘑菇手打牛肉芝士汉堡~中间旧肉真系多汁到一个点,而且好实在,旧菇又超大旧好似食紧肉,所以感觉都变得多元化XDD之后我地仲叫左fish n chips~呢个鱼柳真系无得输!鱼肉好鲜啖啖肉,外层好酥脆,但完全唔会觉得好油腻,一切开仲爆埋芝士!!!         D芝士酱流心最正系可以用来点隔离D薯条食!薯条虽然唔系波浪款,但由于有一定厚度加上炸到好脆,所以我觉得都系好食的~至于杯latte就不过不失,但都唔算细杯,ok la~
至尊珍宝蘑菇手打牛肉芝士汉堡

good day special cheese fish n chips

至于杯latte就不过不失,但都唔算细杯,ok la~