2022-09-27
最近先知得宝原来开左间酸菜鱼,见到四人餐几抵食就试试😮四人餐$498🚩卤水拼盘🐷拼盘出奇地几好食,有猪耳、大肠、红肠、少少腩肉同几条墨鱼,卤水唔算太咸,猪耳几腍,唔会硬到咬到牙痛🐷🚩避风塘茄子🍆呢道菜平时都几少见,一上枱果阵超热辣辣,外脆内软,炸粉薄身,茄子入口都唔算油腻,而且有少少辣,好香口,佐酒一流🍻🚩老坛酸菜鱼 🐟 +15加配薯粉亮点系鱼肉同薯粉🥰 失望系汤底🍲鱼肉份量好多,肉质滑嫩,因为系用海鲈鱼所以冇乜鱼骨,啖啖肉,配料有金菇、莴荀、芽菜、薯粉,因为加左$15加配薯粉,所以夹极都有🤣食酸菜菜鱼点可以冇薯粉,呢只系宽身薯粉,好烟韧,好有咬口😋😋😋最可惜既系汤底竟然唔够酸😳辣味麻香都够既,唯独是酸味不足,完全冇酸菜鱼既感觉🥲🚩盐焗走地鸡🐥味道咸味适中,但肉质普普通通,鸡胸部位韧韧地🚩浓汤鲜菌浸菜苗🥬正常发挥,菜苗变左白菜仔🤣
最近先知得宝原来开左间酸菜鱼,见到四人餐几抵食就试试😮
四人餐$498
🚩卤水拼盘🐷
🚩老坛酸菜鱼 🐟 +15加配薯粉
亮点系鱼肉同薯粉🥰 失望系汤底🍲
🚩盐焗走地鸡🐥
味道咸味适中,但肉质普普通通,鸡胸部位韧韧地
🚩浓汤鲜菌浸菜苗🥬
正常发挥,菜苗变左白菜仔🤣