2019-08-13 95 浏览
黎到面面毫无疑问要试佢嘅鱼面/鱼乌冬 两者分别在于鱼面系70%鱼肉 比较幼身同爽弹 而鱼乌冬系50%鱼肉 比较粗身同烟韧 而我地不约而同都系要鱼乌冬🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️🤩:鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬🐟对于平时想食少啲淀粉质嘅👧🏻真系good choice~~ 鱼乌冬真系弹牙 食落同乌冬&其实粉面个口感真系完全唔同 几特别! 而汤底系花胶豚骨浓鱼汤 自称系用花胶蓉+古烤骨+烤鲜鱼熬9个钟无味精 个鱼汤味都几浓几丰富 👦🏻成碗一滴不漏饮晒~而确实饮完之后真系唔点口渴 而配料就呼应其名「鱼之恋」有6种鱼制品 款款都唔错 当中鱼蛋真系几弹牙😬yumyum🤩:Fish Nachos on the Boat 佢同原著版Nachos嘅不同之处系佢以炸鱼皮代替chips 佢用嘅炸鱼皮唔会太咸 上面再加热溶芝士 牛油果酱 肉碎 蕃茄粒 创意度加唔少分 仲会令你食唔停口 呢个墨西哥mix港式小食真心有惊喜!!😍📝清清地又唔马虎嘅好选择 专食鱼面嘅地方唔多 面面食物质素唔错之外 装潢都好modern有打卡feel 有一点一定要提就系员工服务态度都非常好 会主动行埋黎同你介绍餐牌 话换位佢地无黑面不特止仲好乐意地即时帮你

🤩:鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬🐟
鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬

🤩:Fish Nachos on the Boat
Fish Nachos on the Boat

📝清清地又唔马虎嘅好选择 专食鱼面嘅地方唔多 面面食物质素唔错之外 装潢都好modern有打卡feel 有一点一定要提就系员工服务态度都非常好 会主动行埋黎同你介绍餐牌 话换位佢地无黑面不特止仲好乐意地即时帮你调 上菜会提你小心热 临走提你唔好漏左把伞系遮架 今时今日服务令到客人有宾至如归嘅感觉 绝对可以令面面走得更远👍🏼
2019-06-25
鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬