2021-07-25 25 浏览
男朋友成日都嘈住要食烤鱼😤唔多食鱼既我结果都要陪佢食🤭你开心咪得啰可睇睇餐牌呢度除咗有烤鱼食之外,仲有干锅同小炒。咁我地今次都系主用食鱼,鱼都有五种口味(香茜皮蛋、麻辣、清椒、酸菜同水煮)。我地先点一个酸菜鱼,店员都好快攞咗个炉俾我地,一盘劲多酸菜同草菇嘅烤鱼都随即送到!我就即刻试咗一啖个汤,清甜但就唔够酸,我地铺平啲酸菜再煲佢5分钟正式开餐!条鳃鱼多肉而且小骨,同酸菜一齐食好夹,外皮佢炸过,食落好香口,条鱼啲肉好滑好好食😋(因本人唔多食鱼的,鱼既部分由男友处理,我食过两啖,觉得腥就放弃了)另外我自己就叫左杯神泡sapporo再叫左个𩠌食,干煸四季豆是必食的,极之惹味,又平又大碟,我自己队左大半碟。辣辣地,用黎佐酒一流。另外为左令自己食饱,我仲叫左碗酸辣粉食,极之辣又有麻香,可惜唔多觉有酸味。不过唔怕!我有酸菜鱼,浸落去食瞬间变酸,得左。男朋友话佢下次可以带朋友黎😂我表示认同

男朋友话佢下次可以带朋友黎😂我表示认同