返工有时好难出去食饭,所以今次同同事决定叫外卖!今次我地叫咗份ALL DAY BREAKFAST!😋 首先,我叫嘅系佢哋嘅丰富早餐A,价钱就系$66,仲有冻柠茶配添!喺鲗鱼涌嚟讲,我觉得价钱都算OK!💰👍 打开餐盒𠮶阵,真心有少少惊喜,见到有果仁同蓝莓靓靓咁装咗喺一个精致嘅小碟入边,呢个系我第一次食外卖见到送咁啱口嘅小食,真系觉得好贴心呀!🥗🍇 再嚟就讲讲主菜啦,我最钟意食嘅就系𠮶啲金黄酥脆嘅鱼手指。外皮炸得啱啱好,加上一啲沙律酱,味道真系好好嘅!🐟👌 另外,早餐入面嘅沙律菜都好丰富,令到呢一个早餐(虽然我系喺下昼食嘅)都好似好健康咁。青翠嘅蔬菜、鲜红嘅番茄,色彩缤纷,食到我心情都好啲。🥬🍅 总括嚟讲,Mrs Boss嘅呢份早餐真系留俾我好深嘅印象。唔止营养均衡,味道都好好食。下次有机会,我一定仲会再叫呢间外卖嘅!🔝🙌无论系早餐定系午餐,我都推荐大家试下Mrs Boss嘅ALL DAY BREAKFAST,保证你唔会失望嘅!👏🌟

2023-11-13
外卖自取