2018-08-04 50 浏览
路过尖沙咀,要揾嘢食,👀完开饭网觉得呢间几好,就试下~门口有餐牌,𥄫𥄫先,d嘢都几啱食,而且唔贵,$60、70就有个lunch set,good😬呢度小店格局,位置唔多,似居酒屋style ;几钟意呢排木制menu,睇落好似典型🇯🇵食店风格,like👍🏻海鲜茶碗蒸蛋超推!呢碗蒸蛋必食!太美味啦⋯⋯隔住张相feel唔feel到它滑溜如软豆腐,一啖瀡入口,而且加入足料海鲜,好正!烧鳗鱼鳗鱼我至爱,钟意呢度嘅鳗鱼汁够浓,好味;特地影张饭相,呢度鱼生同饭几乎2:1,旧饭细细,鱼生大大,啱哂女生口味!火焰三文鱼一向都系三文鱼fans,好食。火焰油甘鱼食完满口充满油分,啖啖肉😬带子鲜❗️甜‼️大件‼️抵食❗️食完呢个寿司set,觉得呢度嘅用料好新鲜,一食就知道系贵价货;加上件件都厚切,一件等于人地两件,抵食丫😍😍
路过尖沙咀,要揾嘢食,👀完开饭网觉得呢间几好,就试下~

海鲜茶碗蒸蛋
超推!呢碗蒸蛋必食!太美味啦⋯⋯

烧鳗鱼

火焰三文鱼
一向都系三文鱼fans,好食。

火焰油甘鱼
食完满口充满油分,啖啖肉😬

带子
鲜❗️甜‼️大件‼️抵食❗️