2005-11-02 6 浏览
因为早前睇食评知道有番鳗鱼食于是约埋朋友仔今晚一齐去食叫左鳗鱼寿司,花之卷,三文鱼刺身,带子刺身,杂锦火窝,杂锦天妇罗同汽水鳗鱼寿司~一客两件,鳗鱼份量好大条,新鲜热辣整起,味道唔错,但可惜肉唔多,皮好厚花之卷~三片三文鱼刺身包住,面头舖住大量蟹子,蟹子新鲜脆pok pok,味道唔错,但三文鱼味道只属一般,只系算做新鲜o者三文鱼刺身~新鲜但味道一般带子刺身~真系十分新鲜美味,好正,推介!!杂锦火窝~汤底几鲜甜,料都几多,三文鱼虽然熟左但几滑,叉烧唔韧又入味,豆腐滑o都o都,菜好鲜甜,不过虾仁唔多新鲜,有少少霉;老实讲,货色系一般,但以48蚊系十分抵食杂锦天妇罗~3只虾同四种菜,炸粉皮唔太厚又唔油,新鲜即叫即整,菜系几好,虾就无乜味,而且点o个o个汁无味,结果我要点番豉油食汽水~罐装无乜特别服务无之前咁多位讲得咁差㖞反应快而且有礼貌或者因为我系闲日又早去啦
因为早前睇食评知道有番鳗鱼食
于是约埋朋友仔今晚一齐去食
三文鱼刺身~新鲜但味道一般
带子刺身~真系十分新鲜美味,好正,推介!!
汽水~罐装无乜特别

服务无之前咁多位讲得咁差㖞