餐厅: 囍雲軒 (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-09-21 225 浏览
一入到去就已经觉得个场地好靓装修好新好Grand 好有设计感出面仲有户外花园 场内仲鸟笼设计既座位HEYA鸟语花香下午茶 $228下午茶set果个系乌笼既三层架顶层有画眉凤梨酥饼 入面个馅好好食🍍食到有凤梨果肉 又唔会太甜中层系雀巢流沙煎堆仔 炸得岩岩好唔会过硬 入面既奶皇好够流心底层就有 鲍鱼烧卖 虾饺 菜苗饺鱼翅饺 玫瑰花馒头 各一全部都系水准之上😌好足料每件点心都系放系个迷你蒸笼入面 好精致另外仲有个盆栽小萝卜入面系萝卜丝酥 Oreo饼干碎做泥土萝卜丝酥外皮好酥化 入面又食到一条条既萝卜丝除左呢个套餐 都仲有好多款点心可以选择价钱就由$22-$55不等
一入到去就已经觉得个场地好靓
装修好新好Grand 好有设计感