2021-08-16
朋友约咗我喺尖沙咀食饭,佢问我想食乜嘢,我话乜都冇所谓,最紧要好味😆,咁佢就带咗我嚟呢间喺楼上嘅餐厅,话食物质素唔错,等我试吓同俾啲评语😆- $118嘅「烟鸭胸无花果沙律🥗」:鸭胸油分充足,咬落甘香亦煎得好香😋;无花果同沙律菜🥗都好新鲜,仲加咗红卜卜嘅红菜头,爽脆兼几靓😋- $168嘅「西班牙🇪🇸蒜味虾配多士」:虾肉🍤结实,蒜头🧄切极小粒再用橄榄油炒过,超香口,非常美味😋,脆卜卜嘅多士🥪沾小蒜粒🧄同虾仁🍤一齐食,好惹味😋- $288嘅「脆炸德国🇩🇪咸猪手配蜜糖芥末酱」:猪手皮有一定嘅厚度,但系都炸到卜卜脆,好正😋;猪手肉有咸香,但系又唔会好咸,沾 少少甜嘅 蜜糖芥末酱 一齐食,好开胃😋;仲有,可能炸完之后大部份猪油都出晒嚟,所以感觉唔油腻😆- $45嘅「菠萝汁」:唔游好甜,有清新菠萝味🍍我哋叫嘅几样食物都好美味,朋友冇介绍错😆
- $45嘅「菠萝汁」:唔游好甜,有清新菠萝味🍍
我哋叫嘅几样食物都好美味,朋友冇介绍错😆