2024-06-03
充满浓厚港式风味的「荷里活冰室」,🎭新派装修,利落俐落、光猛猛的环境,令人一入店门口就能感到欢迎。环境:✔️✔️✔️✔️✔️望住一碟碟香喷喷的食物,样样都想食😽。但系得我哋知道,眼阔肚窄,唔想任何食物被浪费。于是经过一轮激烈嘅讨论🗣️同投票🗳️,最后我哋决定点照烧鸡扒配炒滑蛋,餐蛋三文治🥇。肉汁丰富嘅照烧鸡扒配上热辣辣嘅炒滑蛋,一口咬落去就感到鸡肉嘅鲜美同蛋香四溢,好味到我哋一点不留⏲️😋😋。再嚟就系牛油餐包,香滑嘅面包与浓郁的牛油,每口都充满惊喜🤗。最后就轮到可以三文治,在面包之间夹著芝士同炒蛋,一口咬落口感丝滑柔软,芝士蛋味合而为一,即使系对三明治要求最高嘅食客都会赞不绝口😛。从摆盘到口感,荷里活冰室将香港嘅味道呈现得淋漓尽致。每样食物都食到我哋心花怒放,饱足感满溢心间。嚟到荷里活冰室,就算系再挑食嘅食客都会赞好👍🏻👍🏻。食物:✔️✔️✔️✔️✔️服务:✔️✔️✔️✔️
环境:✔️✔️✔️✔️✔️
望住一碟碟香喷喷的食物,样样都想食😽。但系得我哋知道,眼阔肚窄,唔想任何食物被浪费。于是经过一轮激烈嘅讨论🗣️同投票🗳️,最后我哋决定点照烧鸡扒配炒滑蛋,餐蛋三文治🥇。 肉汁丰富嘅照烧鸡扒配上热辣辣嘅炒滑蛋,一口咬落去就感到鸡肉嘅鲜美同蛋香四溢,好味到我哋一点不留⏲️😋😋。
再嚟就系牛油餐包,香滑嘅面包与浓郁的牛油,每口都充满惊喜🤗。 最后就轮到可以三文治,在面包之间夹著芝士同炒蛋,一口咬落口感丝滑柔软,芝士蛋味合而为一,即使系对三明治要求最高嘅食客都会赞不绝口😛。
从摆盘到口感,荷里活冰室将香港嘅味道呈现得淋漓尽致。每样食物都食到我哋心花怒放,饱足感满溢心间。嚟到荷里活冰室,就算系再挑食嘅食客都会赞好👍🏻👍🏻。 食物:✔️✔️✔️✔️✔️
服务:✔️✔️✔️✔️