2023-03-15 750 浏览
话说成日经过依间小店,见到佢系外卖小店,但系拎米芝莲,就好想试难得系外卖平台见到佢就叫嚟试下做咗少少功课话最出名嘅只鸡,梗系要叫鸡饭,另外见到佢都食评都话份量唔够偏小嘅关系,所以我哋都叫咗个意粉同埋两个布甸估唔到外卖送到你成个饭同意粉都超级热辣辣,同埋分量都冇我想像中咁细,非常之足够添,我估佢有听取客户嘅意见,修改咗份量完全系出面餐厅嘅份量,男人来讲都会足够值得一赞嘅系佢嘅鸡,非常之滑,有啲似好食版嘅海南鸡饭,但系有骨嘅,蕃茄都非常之爽甜新鲜,总括嚟讲呢个鸡饭系非常值得推荐,如果系本地鸡加上依个价钱嘅话,黄姜饭就系淡淡嘅黄姜味唔会抢咗鸡嘅味道啊总括嚟讲,如果60几蚊有依个质素嘅鸡饭,我都好建议再回购另外蕃茄意粉蕃茄同牛肉粒嘅份量都非常多,洋葱都好多,意粉烟韧度刚刚好,中规中矩,下次可以叫其他味道鸡翼都腌得非常够味,虽然得三只,但系都几好食估唔到依间小店,用嚟摆嘢食嘅餐具同埋器皿都非常之靓,布甸竟然系用玻璃樽,可以循环再用,Earl grey 个人认为可以茶味再浓d,不过两个布甸都唔甜,而另外一个呢蛋味比较浓郁都几特别总括嚟讲,我下次应该会再叫个鸡饭配搭另外嘅意粉,小店嚟讲仲靓嘅食材,依

难得系外卖平台见到佢就叫嚟试下

完全系出面餐厅嘅份量,男人来讲都会足够

总括嚟讲,如果60几蚊有依个质素嘅鸡饭,我都好建议再回购

鸡翼都腌得非常够味,虽然得三只,但系都几好食

总括嚟讲,我下次应该会再叫个鸡饭配搭另外嘅意粉,小店嚟讲仲靓嘅食材,依个价钱其实真系唔贵,要支持下
  • 浓汤浸自家农场鸡饭