2019-10-21 810 浏览
前排去个阵做紧优惠,打边炉送鸡煲,用现金比钱再送海鲜,觉得好抵食🤤 另外都见到墙上面贴住个优惠系买套餐既话,某部分食物系任食的!不过因为谂住散叫所以用唔著个优惠😹 其中有碟花之恋系将啲黑豚肉砌成玫瑰花,外形劲靓!虽然冇影相,但个帆立贝好大只,煮完再点汁真系好出色😭 然后我自己野饮嗌咗杯66 colada同埋6 luck,前者有好香椰香味,后者系提子香,两杯都系酸酸甜甜劲开胃解渴的好选择!♥️ 之后都试咗淡朋友叫既香蕉冰,超好饮!!!不过野食选择偏少,如果有多少少种类就更好了!环境就都几干净,坐得都几舒服,店员态度都好好✨ 不过建议大家最好book咗位再去!因为长期都好多食客去帮衬~ 之后应该都会再去食
2019-10-15
$302.9 (晚餐)
  • 巨型北海道帆立贝
  • 香蕉冰