2022-06-24 801 浏览
好耐冇食过鸡煲打边炉,今次去咗呢间有龙虾打边炉嘅真味鲜厨,$348/位,一次过满足我3个愿望。首先嚟个刺身拼盘,估唔到质素好好,好新鲜,带子、甜虾、三文鱼最正,仲有鲍鱼添😋跟住就到鸡煲,香喷喷,超级嘢惹味,唔会好辣,越食越开胃。跟住就打边炉,我哋拣咗皮蛋芫荽汤底,清清地,谂住食海鲜唔拣太浓味。海鲜火锅拼盘一嚟到即刻心心眼😍好大堆头,圣子大只,带子巨型,仲有龙趸、鳝片、鲜虾、蚬、青口,仲有主角每人半只龙虾😋。海鲜全部都新鲜,食到舔舔脷,其实食完呢个海鲜拼盘已经饱咗七成。套餐每人有一份特级安格斯肥牛,薄薄一片,好有牛香,肉质鲜嫩😋。如果想食多啲肉其实仲有另一款肥牛可以任食的,但系我哋留肚食其他嘢就冇食Lu。套餐仲包每人一只巨型水饺王,真材实料,好多虾😍爽口弹牙。任食配料方面,我哋系咁易食咗几款,已经冇乜quota🙈鲜虾滑、炸鱼皮、唐生菜、韭菜饺都推介。我哋好似仲有叫腐皮脆香酥,不过上漏咗俾我哋😝呢度饮品系自己出去雪柜拎嘅,另外将一区仲有一啲钱塞俾人任食, 上海烤夫几好食。如果有埋甜品任食就更加好🙈

跟住就到鸡煲,香喷喷,超级嘢惹味,唔会好辣,越食越开胃。

套餐仲包每人一只巨型水饺王,真材实料,好多虾😍爽口弹牙。