#鸡翼控 注意⚠️ #鸡翼放题 不是梦记得要book位 留肚😉留意返~有3️⃣个价钱俾你拣 分别在于可拣口味数量俾啲攻略大家🤓1. 平日同假日价钱不同 2. 每次只可order 最多6️⃣款 而且每款fix咗4只 而且大大只 好肉地所以约埋四个人一齐去食最fit 每人每款一只 可试多啲口味3. 鸡翼 #即叫即整 所以鸡翼一上 就好order next round🤫最好就约tea time or late dinner 因为食饭时间好多人 所以出餐都相对耐啲⏱4. 薯条 通心粉呢啲当然要试 但建议中段或尾段先好叫 留quota 食鸡翼嘛😂😂5. 饮品系汽水同啤酒 都系有汽饮品 系配鸡翼薯条好夹 但都好饱肚架😅讲返鸡翼先💁🏻‍♀️#黑芝麻海鲜蜂蜜呢款酸酸甜甜咁 估系海鲜酱加蜂蜜但海鲜酱就唔系好觉 蜂蜜味重好多 😋#日本蜂蜜芥辣 😅系有心定无意 蜂蜜鸡翼 旁边放咗旧芥末系旁边 #咖啡香味呢款我满心期待😚 点知 #伏Sor 真系要咁形容😔鸡翼而加上咖啡粉 但佢个咖啡粉就系败笔嗅落冇咖啡香 食落只有煲㶶咖啡嘅苦味#巴马臣芝士蒜蓉味 正路不过嘅cheese chicken wing 系干身咗啲 #自家制咸蛋黄

#鸡翼控 注意⚠️ #鸡翼放题 不是梦

酒味系好重 虽然见到有杞子果啲
但就食落唔觉有回甘
醉鸡

#特制水牛城酱
呢个真系不得了 以为好似平时啲水牛鸡翼咁 少少辣都handle 到
点知唔食得辣嘅我 出哂事🥵🔥🔥

由于我地唔食得辣 所以逢辣都skip
但由于每人每款食两只 而且都几大只 又好肉地
仲要我地一开始就叫咗薯条 同通心粉
所以最后好饱😅😅有好几款都冇试

我地卜咗1830 仲要系平日 最后排队 登记 大约1900入座
大约1930 已经坐满 所以前后order 得三转野食已经够钟
不过够钟冇人排队等位 所以只系截order 冇要我地交枱

=====================
#惩罚 #黄色经济圈 #yellowmk #yellowmongkok #yellow旺角 #yellow放题 #hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nofilter

2022-07-14
醉鸡