Taiwanese Style Fried Chicken💛 Crispy & Yummy🐥🐥🐥💫..有时候下午时段总系口瘾瘾,但又未到食饭时间 点算好❓行街经过一间台式炸鸡外卖小食店🐥 Fried Chicken 1973 J&C✨ 单睇舖名都知已经好多年历史,比我还要大呢👻。经历左咁多年既台湾小食店 应该不错吧,而且仲系现点现炸,未食已经觉得好吸引。-l炸鸡 (大)]l $ 39Crispy Chicken Nugget大大件香香鸡🐥 未食已经香喷喷。睇住佢现点现炸,热辣辣架。粉浆好薄,趁热食仲好脆,而内里鸡肉好嫩滑,真系唔错。-ll $383 pcs of Taiwanese Chicken Thigh另一款鸡粒🍢,细细粒 但一样系肉嫩嫩。一口一件,粉浆都系好薄脆。炸物呢样野,趁热食真系会停唔到口。-ll $32Italian Squid Tempura小小份微辣口味,墨鱼都系现点现炸,好弹牙。鱿鱼须平时饮茶都爱吃,呢度仲系现点现炸即食👻,系炸鸡以外既好选择喔。..下午茶口瘾瘾 点算好❓食下台式小食都系一个好选择。炸鸡真系好嫩嫩 又Juicy💦。鸡。。全部都系好味既炸鸡🐥💛👅。买

l[香香炸鸡 (大)]l $ 39
Crispy Chicken Nugget

l[台嗑三块鸡]l $38

l[酥炸鱿鱼]l $32
Italian Squid Tempura

买既时候。。店员仲话我知(4月10 – 5月10) 购买香香炸鸡大份,第二款食物任选一款都系半价咋。 17款都系啊啊啊。劲吸引😍😍😍

香传。。就是这个味‼️