2024-07-09 817 浏览
系中环既繁华街道,走进呢间cafe crepe,顿然感到宁静,但又带点音乐,令人感觉舒服 。 今次黎呢度食晚餐。呢度有set dinner。set dinner有starter, main,野饮同可以加钱要个sweet crepe.我地要左一个set dinner. starter 拣左田园沙律。啲蔬菜几新鲜,仲有蓝莓同士多啤梨。Main我地要左带子松露蘑菇意粉。带子都几大粒,啲汁同松露整得几好味。我地加左个草莓配黑朱古力及法国忌廉可丽饼,再加雪糕。真系好好食。我地另外再叫一个咸既可丽饼,烟三文鱼配奶油芝士。起码谂住咸会无咁夹,但食落都好配,好好味。我地一个餐加一个可丽饼,两个人都够食。可以一次食咸同甜既可丽饼,好满足。