2021-04-15
二人套餐:「锦绣点心蒸笼拼盘」 呢个拼盘有翡翠带子饺、香菇蒸烧卖、蜜汁叉烧包、芝士虾春卷。小编见到呢个拼盘真系开心有晒小编钟意嘅嘢,佢哋翡翠带子饺真系鲜甜到咧就嚟甜过我啊。蜜汁叉烧包都相当惊艳,好耐无食过咁好味嘅叉烧包,外层酥脆内馅多汁丰富。-「精美中式甜品四重奏」双色荷花酥、农场迷你鸡蛋挞、香芒布甸、豆沙南瓜饼。虽然卖相好靓但四件甜品真系引不起小编嘅食欲,抱住求其嘅心态食落去真系眼珠就嚟跌落地,完全无估计咁鬼好味甜度啱啱好,绝对唔会话甜到要饮成1 L水。-三人套餐:
「锦绣点心蒸笼拼盘」 无论二人定三人套餐佢哋点心款式都系一样嘅,咁就麻烦大家将你哋嘅眼珠仔拉上去睇多次。-「精美中式三层架」呢个三层架有双色荷花酥、农场迷你鸡蛋挞、香芒布甸、甘笋咸水角。佢哋嘅甘笋咸水角一定系最突出𠮶个,干笋特有嘅鲜甜配上咸水角脆卜卜又带点咸香,好味到小编系张凳跳咗几part舞。
「锦绣点心蒸笼拼盘」
「精美中式甜品四重奏」
三人套餐: 「锦绣点心蒸笼拼盘」
「精美中式三层架」