2024-09-25
Brie, ham, apple, raspberry jam on sourdough $98Turkey panini $88Croissant $26 Latte $42 呢间嘅#酸种面包 系天然发酵,酸味比较直接,包体烟韧,十分满意 (堂食完都即刻外卖多一个)❤️ 虽然价钱唔系特别平,但佢个sourdough dish系俾好多料,甜甜咸咸,钟意佢Brie嘅味加raspberry 嘅酸,然后加苹果爽口嘅口感🍎😬Panini翻热完过湿,食唔到干爽嘅油酥感🤔 同埋侍应嘅服务态度都有待改善,佢哋将个croissant放喺焗炉太耐,焗㶶咗,但系第一个侍应唔肯承认同换俾我哋🥲 个牛角包layer好靓,有牛油味但做唔到完美嘅外脆内松🥐杯咖啡唔错,系嚟自Costa Rica 酸味重嘅豆 ☕️鲗鱼涌铺头位置阔落,可以做野嘅cafe~ 记得bookmark la 👏🏼‼️
Turkey panini $88
Croissant $26
Latte $42
杯咖啡唔错,系嚟自Costa Rica 酸味重嘅豆 ☕️