2024-02-07 277 浏览
今日同呀妹行完街,见到呢间门口已经有装修既餐厅,非常有心思,餐厅入面又装修到有啲日本感觉,打卡一流呀!我地试佐味噌鸡扒拉面,第一啖入口就觉得好惊喜😲!汤底比我想象中更浓郁,啖啖都食得到味噌既鲜味。鸡扒煎到啱啱好,外面金黄香脆,入面仲保持到肉质既嫩滑🐔。拉面就唔使讲啦,Q弹得黎啖啖都食得到面条既弹性,净系食佢哋既一碟面🍝我都可以食到饱晒🤤!仲有啲配菜都好精致,例如话藻和萝卜,酸酸甜甜,帮到汤底既味道平衡咗好多😋。我真系无谂到一碗拉面可以做到咁精致👌🏻!侍应生们都非常友善和体贴,一于见到我哋饮完汤就即刻帮我哋续水,服务态度真系无得输🙆🏻‍♀️!间餐厅个环境又非常舒适,坐低食餐饭都觉得好放松😌。总括嚟讲,我觉得呢碗味噌鸡扒拉面真系好正,价钱又合理,下次仲会再黎食!👍🏻甜品就试埋芒果雪花冰,雪花冰好大碗,雪花冰已经系芒果味既冰,芒果味浓,好香甜,面头又有大大粒既芒果布甸,滑溜到爆,仲有新鲜芒果粒,加埋黑糖珍珠,真系几重口感,芒果味激浓,超级好食😆