🍽弟の选択(4.2/5)💰88幼直面,面质冇软硬面选择,但我觉得几适中弹牙,系所有人都能够接受既面质重点系面系都系本地面厂整架汤底够热,鱼介既鲜味好突出,非常浓郁火炙猪腩肉好香个阵烤味,应该系有用火枪烧过,逼出油脂香,整体几惹味,肥膏位都有微微即溶感但洋葱比较生,辣味有啲啲over咗,好似我咁唔中意生洋葱既朋友要小心啲啦溏心蛋要加钱先有,偏甜小小,但生熟程度我觉得唔错,蛋黄好香🍽妹の选択(4/5)💰88同弟の选択既分别就系呢款既叉烧系慢煮猪肩肉慢煮猪肩肉普通一啲,但都唔薄身,食落猪味出,有啲啲干,加埋热汤底如果放耐咗会变韧,建议早啲啲食慢煮肉比炙烧肉少咗份油腻感,如果想食拉面又觉得好有罪恶感可以试呢款肉佢地比较特别既系有自家辣酱,好香好辣,但辣味唔会好long last,好岩同拉面一齐食仲有一款系料理长の选択,就系两款肉都齐晒啦!
🍽弟の选択(4.2/5)💰88
重点系面系都系本地面厂整架
汤底够热,鱼介既鲜味好突出,非常浓郁
溏心蛋要加钱先有,偏甜小小,但生熟程度我觉得唔错,蛋黄好香

🍽妹の选択(4/5)💰88
同弟の选択既分别就系呢款既叉烧系慢煮猪肩肉

仲有一款系料理长の选択,就系两款肉都齐晒啦!
2021-04-13