2023-10-09
今次系有朋友仔介绍就去试试呢间拉面!餐厅门面装修都几日式!好似去左日本咁🤭🤭开放式吧台可以睇住师傅煮面。 真熬鸡白汤拉面🐓面质几特别系藜麦拉面,颜色同一般拉面唔同 ,有少少藜麦口感偏粗我本身就钟意食硬面 所以都觉得几好食😋 鸡白汤味道似滴鸡精咁🤣 之前食其他店偏奶白色 ,今次就偏黄,配左鸡肉,豚肉同鸭肉!同男朋友一致认为鸭肉出奇地好食有烧过既油香带少少烟熏味👍🏻👍🏻鲣鱼鸡白汤拉面🍜鱼香味面好浓 加左大量木鱼丝提味🐟 咸咸香香都唔错👍🏻日本池鱼以椒盐唐扬手法做好惹味 咬落脆卜卜🤤 虽然有少少骨 但都可以连幼骨一齐食!配左喼汁 酸酸地超开胃煎饺子🥟正正常常日式饺子🤭整体来讲都唔错!我哋本身下午仲系葵广扫街,仲担心会食唔晒,点知越食越开胃全部都食晒🤣🤣大部分都中规中矩啦,但如果要食鸡白汤拉面嘅话我未必会谂起佢😝😝乐面 (葵芳)10分为满分)回顾率🌸:7/10食物质数🤤 :7/10环境⛲️:7/10服务👩🏻💼:7/10地址:葵芳兴芳路223号新都会广场2楼270号舖
真熬鸡白汤拉面🐓
有烧过既油香带少少烟熏味👍🏻👍🏻