2023-05-26 742 浏览
🇭🇰Bong楼·我哋𠮶日本身系谂住去食嘉宝嘅 但系个日唔知点解嘉宝超多人排队 所以我地就嚟咗对面呢一间啦😎😎·韩式炸酱面$68 l 辣海鲜汤面 + 韩式糖醋肉(小) $108佢两碗面都好好食 佢个面质真系超级弹牙 之后佢个炸酱面酱汁完全系韩国食到既味道 甜甜地而且入边好多猪肉粒 我自己好钟意😍😍之后佢个辣海鲜汤面都好好食 佢呢个面都系面质好好 而且佢呢度个辣度系有就到香港人口味 过瘾得黎唔会话太辣🌶️入边嘅海鲜全部都劲新鲜 鱿鱼 青口全部都煮到岩岩好 完全唔会韧🦑不过佢个糖醋肉我自己就一般般啦 佢主要系得醋同埋糖嘅味道 食落我自己觉得比较羹同浆口 我自己都系钟意中式嘅糖醋肉多啲🤣🤣··📍尖沙咀宝勒巷6-8号盈丰商业大厦1楼
🇭🇰Bong楼
韩式炸酱面$68
韩式炸酱面
l 辣海鲜汤面 + 韩式糖醋肉(小) $108
辣海鲜汤面
韩式糖醋肉(小)

📍尖沙咀宝勒巷6-8号盈丰商业大厦1楼
韩式炸酱面