2023-03-13 653 浏览
今个weekend 入黎天水围两日一夜 见呢间几多好评就试下✨麻辣猪颈肉刀削面 $54猪颈肉外皮少少脆啦 味道腌得几好 有啲南乳味 加上啲蒜蓉同麻辣味好正👍 推荐 👍 刀削面好弹牙 质感好好 有麦味 麻辣汤底超级辣 叫左小辣都食到出晒汗食唔到 下次都系叫bb 辣就得😵😵✨麻辣热拌牛腩金钱肚手工拉面 $73呢个手工拉面要加$6 但男朋友觉得系真系好食过刀削面 更弹牙😂 我自己就钟意刀削面多啲啲𩠌都好好食 牛腩好嫩又香牛味🤤金钱肚够爽✨凉拌青瓜 $28皮比较厚 🙈 但都唔错 酸酸地几开胃总括黎讲味道好好 面同𩠌都出色👍 跟餐有冻豆浆搭配解下辣 不过落完单之后都等得有啲耐🤔 环境细细要搭枱不过都唔算十分逼嘅 味道❤️❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️服务❤️❤️❤️环境❤️❤️❤️💰晚餐人均~$77(唔收+1)✅再帮衬

✨麻辣猪颈肉刀削面 $54

味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️❤️
服务❤️❤️❤️
环境❤️❤️❤️

💰晚餐人均~$77(唔收+1)

✅再帮衬