(非会员)
前两日系同老公猪拍拖四周年纪念日,我地专登黎返呢间野到Dinner..点知又系误会老公卜左台,我又误会佢卜左..结果..唉~~又要排队,,哇!19:35一去到,驶唔驶咁多人呀~!行到埋去个企门口个黑3姐姐话2人台要等第18张!OMG!问佢可唔可以行开阵,佢话最好唔好,唔系要重新挂过咁惨~18张wo!!不过佢都几细心咁讲句唔好意思之后比左张meau我地睇下食咩~~唉~~冇卜台都知衰架啦..等下啦!我又想坐海景位,咪再问下姐姐要等几耐先有海景位..点知原来比人卜晒..:...mad: 老公见我又真系好想.....咪下个姐姐,佢应承我地会尽量安排~之后等左20-30分钟到左我地,都算几快.估唔真系海景位~好令~老婆笑到见牙唔见眼(赞:排我同老婆前边有个应该系1家4口,由o个2个小妹妹留完名之后一直企系个姐姐隔离,不停好似急口令咁系到问到未呀?有位未?快d啦!个丫妈就系咁黑面嘈佢,我同老公都听到烦,劲想叫佢地收声!但个姐姐居然仲一路keep住笑容答佢地神人丫)入到去坐左一阵,好烦恼唔知食咩好,样样都好似好好食~就捉左个waiter叫佢介绍,佢好热心介绍左好多野食,之后好开心点晒野食等开餐~期待
前两日系同老公猪拍拖四周年纪念日,我地专登黎返呢间野到
Dinner..
!OMG!问佢可唔可以行开阵,佢话最好唔好,唔系要重新挂过
咁惨~18张wo!!
唉~~冇卜台都知衰架啦..等下啦!我又想坐海景位,咪再问下姐姐要等几耐先有海景位..点知原来比人卜晒..:...mad: 老公见我又真系好想.....咪[哎]下个姐姐,佢应承我地会尽量安排~
之后等左20-30分钟到左我地,都算几快.
估唔真系海景位~好令~老婆笑到见牙唔见眼

(:排我同老婆前边有个应该系1家4口,由o个2个小妹妹留完名之后一直企系个姐姐隔离,不停好似急口令咁系到问到未呀?有位未?快d啦!个丫妈就系咁黑面嘈佢,我同老公都听到烦,劲想叫佢地收声!但个姐姐居然仲一路keep住笑容答佢地
神人丫
入到去坐左一阵,好烦恼唔知食咩好,样样都好似好好食~就捉左个waiter叫佢介绍,佢好热心介绍左好多野食,之后好开心点晒野食等开餐~期待呢~!
但等左差唔多10-15分钟都仲未有野饮啰!我地谂住倾下计唔紧要啦~
点知呢个时候有个waiter行过一野车低个虾卷走左~仲闻到一阵怪味~~(我同老公即昤心谂佢唔系行过放屁咁型丫
我地都差唔多食完个虾卷仲未有野饮!嬲嬲地叫左个waitress追野饮啦,佢居然拎左两杯热水比我地=.=||||汗
正当老公准备发脾气嘈佢既时候d野饮到!算啦~~人地打工姐~~
之后差唔多又坐左10分钟,有pizza食啦~~Yeah!!但点解个沙律仲未有既=.=??d菜未买XD?!咪叫个waiter帮手问问系咪冇落到order~
又隔左5分钟到~我地又闻到阵怪味,之后又系o个个waiter一野车左个沙律落黎!仲要撞到老公只杯!好彩只系整湿小小姐!但劲嬲既系佢一句sorry都冇讲就咁走左去!!!!!!!

算!~今日系大日子,应该开开心心唔应该嬲既~之后我地食到劲饱系到倾计~系到左睇右望~
我地都坐左个几钟,睇住d waiter冇停过做~佢地真系好生意~~
望望下比我地望到个奇景,有个细细粒既waitress一野成张登举起夜系头顶-口-好大力丫~!我同老公睇到呆晒!!之后忍笑忍到好辛苦

不过佢举登果下,佢隔离个男人巧尴尬啰~因为张登系佢块面左边1cm位置飞过,我谂打中左会几痛~但个waitress好似咩都唔知咁一支箭飞走!(点讲都好,呢间野点都有小小高级dd既餐厅feel,咁样好似街头马戏团做show咁啰!唔知我仲以为自己去左睇街头表演=.=)
最后我地食左个甜品就叫埋单~今次我地专登等怪味waiter行过之后叫佢~原来阵怪味唔系放屁,而系佢身上传出黎~好似d人n年冇冲凉咁~
★麻烦公司高层请你地既员工注意下个人卫生!!感谢★
整体黎讲,d野食同服务都ok既,不过有部份野可以改进下啰!!
1)有咩可能门口等位1miss就要重排架!!要少都可以过2-3个啦~!
2)好彩门口个姐姐够大声姐,咪都冇支就要人等叫名!企远d/姐姐失声咁点叫名?!之后又要人地重排???
3)唔该落野食既人唔好一野车d野食落黎啰!!今次好彩系水,如果系其他野有排洗啰!点返屋企丫?!
4)买单找钱驶唔驶咁耐??足足等左差唔多10分钟先有人比张单老公签!
2010-04-02
庆祝纪念