湾仔收工四围行见到一间面包店入面好多人😳好奇宝宝嘅我梗系凑热闹去八下有乜正野买啦😂见人地一袋二袋拎住麻糬波波同麻糬曲奇!我又入手返啲做听朝早餐试下先🤤🚶🏻‍♀️行两行突然有阵阵好香嘅曲奇饼味🍪望两望原来有好多款唔同味道😋色彩缤纷香喷喷岩晒大人同小朋友食呀😂我都想拣盒周末招呼亲戚朋友!(唔知买咁多野返去会唔会吓亲老公仔呢😂)朱古力麻糬布丁蛋糕 $58/个呢个绝对系朱古力迷嘅摰爱❤️岩岩好俾我抢到最后一件俾钟意食朱古力嘅老公仔😋拎到返屋企老公仔第一时间叮返热食!真系好正🍫朱古力香浓热辣辣已经闻到好香朱古力味😌布丁滑嘟嘟顺喉滑漏🤤朱古力迷(老公仔)都大赞👍🏻芝士麻糬波波 $25/袋 (5个)芝士麻糬波波烟烟韧韧岩晒我呢个麻糬控!最正入面有流心芝士🤤咸咸香香更加好味道👍🏻一袋有5粒!仲有其他味道添😋下次再试埋其他味先!麻糬曲奇饼 $58/盒 (4个)不得了不得了!麻糬超!级!拉!丝!一盒有4个唔同味道!我拣咗盒有开心果味(绿色)、泰式奶茶味(粉红色)、芝士味(黄色)、朱古力榛子脆脆(啡色)款款都好好味!拉丝嘅程度可以用瀑布嚟形容🥰软Q口感大满足我呢个麻糬控🫶🏻肉松怪兽波 $18/盒 (2个)肉松铺

朱古力麻糬布丁蛋糕 $58/个

芝士麻糬波波 $25/袋 (5个)

麻糬曲奇饼 $58/盒 (4个)

肉松怪兽波 $18/盒 (2个)
肉松铺满怪兽波嘅表面🤤咬开入面有芝心拉丝!口感丰富不过偏油腻😆邪恶嘅程度要食完要落街跑两个圈消耗返😈

手制健康曲奇饼 $96/盒 (400g)
好多款味道任君选择👍🏻全部都系即日新鲜制作!打开个盒未食已经闻到超香曲奇饼味🍪而且色彩缤纷颜色丰富🥰一定好岩我个细表妹食👍🏻咬落香脆可口!送礼自己叹都一流呀💯

迷你牛角酥 $22/包 (4个)
牛角酥我哋都好钟意食😋呢间牛角酥好松软🥐份量细细个最岩朝早赶出门口返工极速食🤣牛油味好香浓🧈有时间再配埋杯咖啡就Good Morning啦🌄

🗣正所谓<呀婆走得快 一定有古怪>咁多人排晒队买面包同麻糬又真系几好食😋下次买多啲试多啲唔同味道跟屋企人分享先👍🏻