❀ LUNA CAKE #铜锣湾 ❀❗麻糬双层芝士蛋糕首度登场 仲冇香脆惊喜曲奇❗——————————————————Luna Cake推出全新麻糬双层芝士蛋糕!首创可以叮热食嘅芝士蛋糕🤯佢哋嘅双层芝士蛋糕一向非常出名,两层不同口感浓度嘅芝士非常好食🤤呢款加入麻糬仲有流心效果真系劲吸引!而家仲引入咗东京全新菓子品牌【e°C】有更多可爱美味嘅甜品菓子😆.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷☞ 麻糬双层芝士蛋糕强烈建议食之前要用微波炉「叮」热‼️800W加热2分钟后,芝士蛋糕嘅四周会溶化成为香滑芝士沾酱,中间系绵滑嘅芝士蛋糕,仲有米香软糯的拉丝麻薯🥰多层次口感!♥ 茉莉花麻糬双层芝士蛋糕 $168/4吋超喜欢茉莉花味道,清雅回甘,甜而不腻♥ 【夏日数量限定】赤肉蜜瓜麻糬双层芝士蛋糕$168/4吋夏天仲有当季赤肉蜜瓜味道🍈平常觉得蜜瓜容易似药水味,但呢一款用上日本赤肉墨瓜特别清甜美。.☞ 【夜月猫头鹰】杂锦曲奇礼盒全新菓子品牌【e°C】推出嘅曲奇礼盒非常精美😍每款曲奇都有唔同嘅造型,十分可爱。带返公司同同事分享,全部一致赞好!大家都话非常酥脆,味道香浓😋一盒可以试晒12种融合日式风情的烧制曲奇,包括,浓郁醇厚猫头鹰朱
❀ LUNA CAKE #铜锣湾 ❀
❗麻糬双层芝士蛋糕首度登场 仲冇香脆惊喜曲奇❗
——————————————————
✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷
☞ 麻糬双层芝士蛋糕
强烈建议食之前要用微波炉「叮」热‼️

♥ 茉莉花麻糬双层芝士蛋糕 $168/4吋
超喜欢茉莉花味道,清雅回甘,甜而不腻

♥ 【夏日数量限定】赤肉蜜瓜麻糬双层芝士蛋糕
$168/4吋
夏天仲有当季赤肉蜜瓜味道🍈

☞ 【夜月猫头鹰】杂锦曲奇礼盒
全新菓子品牌【e°C】推出嘅曲奇礼盒非常精美😍
每款曲奇都有唔同嘅造型,十分可爱。
带返公司同同事分享,全部一致赞好!
大家都话非常酥脆,味道香浓😋
一盒可以试晒12种融合日式风情的烧制曲奇,包括,浓郁醇厚猫头鹰朱古力曲奇、清爽酸甜覆盆子雪花球曲奇等、月亮造型糖霜柠檬曲奇、佛罗伦斯开心果杏仁焦糖脆饼、山核桃榛子咖啡脆饼、芝士曲奇 、抹茶曲奇 、三角榛子曲奇、枫糖雪球曲奇等🍪

——————————————————
✨整体味道: 4.1/5
✨环境装修: NA
✨服务态度: NA
✨性价比: 4/5
✨再访兴趣: 4/5
💞整体来讲
可以叮热食嘅芝士蛋糕真系非常有创意,叮热后冰火交融更加出色☺️另外【e°C】推出嘅曲奇礼盒超级好食,同事们一致赞好,全部都问我喺边度买🤩