2019-04-20
有一日行过金马伦道,见到呢间串王之王,觉得几有特色,前几日就约咗我朋友去依度聚一聚!呢间串王之王主打麻辣火锅,同埋一串串用竹签串好嘅食物!唔同时段任食都会有唔同价钱,另外好似有两个时间选择,食两个钟/个半钟,不过听个价钱都系抵食!下面两款小食都想推介俾大家,第一个系炼奶糯粑(应该无记错)😂,第二个系串王酥肉,不过一个系甜嘅外脆内软,一个系咸嘅,呢两款都建议大家嗌黎食。我同个朋友嗌左鸳鸯锅,一边系小辣麻辣火锅,一边系清啲嘅汤底(纯粹怕太辣)😂由于我地都系钟意食麻辣又怕辣,所以呢个辣度真系岩岩好!出到去拎嘢食位,见到一串串嘅嘢食已经流晒口水🤣好多唔同嘅肉串我不断拎佢嘅牛肉同埋猪颈肉,特别想推荐大家拎豆卜、鱼皮、鱼腐同埋响铃,真系好入味😍😍最后一提,呢间嘢系任饮架,都有好多唔同款嘅嘢饮!
呢间串王之王主打麻辣火锅,同埋一串串用竹签串好嘅食物!
由于我地都系钟意食麻辣又怕辣,所以呢个辣度真系岩岩好!
最后一提,呢间嘢系任饮架,都有好多唔同款嘅嘢饮!