2022-06-20 67 浏览
🌶麻辣小店 - 红馆🌶位于鲗鱼涌海堤街小巷嘅红馆,主打四川重庆麻辣菜式+煲仔菜,可以自选辣度+麻度….. 食辣BB班嘅我都啱食☺️🥢四川椒麻鸡 ($98/半只)🤤👍🏻依个好味!依个菜麻而不辣,大量香葱芝麻花椒铺喺面,皮爽肉滑嘅鸡件,超香口,仲有大豆芽垫底,送饭一流,超正😋😋<食到一半个咀好麻好过瘾😬>🥢招牌酸菜鱼 - 麻辣煲仔菜$148因为系原个煲仔上,上菜时都仲系热辣辣出哂烟,够热嘅𩠌就多数好味!鱼块+配料份量好多,鱼柳口感软滑,食完好满足。味道都是重麻小辣小酸,非常惹味。🥢麻辣大波波鱼蛋 $27/3粒 爽口弹牙!🍶最近做送白酒嘅优惠,当日试了一只叫泸洲老窖大曲酒,酒精度数52%。一见到个%有啲吓亲,但饮落味道香醇带点菠萝甜味,完全无烈酒嘅苦味,又几好饮😍😍价钱亲民份量足,特别推介椒麻鸡 + 自家制罗汉果茶😋 支持用心经营嘅小店☺️
🌶麻辣小店 - 红馆🌶

🥢四川椒麻鸡 ($98/半只)🤤👍🏻