2019-02-02
话说有一日讲开车仔面,姑妈话想试吓竹园𠮶间临记车仔面🎞,佢话听苹果动介绍过好似好好食。😂择日不如撞日,今日就带佢去𠮶度食。我哋一行三人,叫咗三碗面。❤️每碗大概有三至四个𩠌,再跟一杯餐饮同另叫咗鸡翼。食咁多嘢平均每人都系$60左右。👍🏼⭐️三只孜然烧鸡翼鸡翼要等耐啲,因为佢即叫即炸。上到嚟嘅时候又香又热,味道都不俗,有啲似某餐厅嘅土匪鸡翼。佢哋两个都叫咗⭐️蕃茄汤汤底,番茄汤汤底质素正常。配菜方面,⭐️脆味豚爽肉同⭐️传统牛腩都属于高质,值得一试。我自己就叫咗个⭐️麻辣汤底,麻辣几好,好过我之前食过嘅咖哩。配菜方面,就叫咗⭐️鱼腐,⭐️萝卜同⭐️自制鲜竹卷。我觉得我呢个组合可以encore!😍鲜竹卷系外脆内软!不过下次我会分开放左先,今次鲜竹卷比啲汤浸耐左,搞到出面啲皮都林左。❤️姑妈大致上都觉得几好食,环境又干净企理,不过汤底就浓左啲。我就觉得几好食!👍🏼
⭐️三只孜然烧鸡翼