2020-03-24 33 浏览
好耐冇食过酸菜鱼、水煮牛肉,仲有辣子鸡,真系谂起佢哋都已经流口水。今日嚟到 十二味,佢有齐咁多款香辣菜式,满足晒我嘅嗜辣瘾!餐厅装修古色古乡,好有四川重庆特色! 食物唔使讲系主打麻辣菜式,不过今次 吸引我嘅系香辣干锅,见到每枱都食,一于试下佢!经典香辣锅分大中小辣,自由选择最少5款配料,有肉类、瓜、豆和蔬菜。 点了嫩牛肉、鱼腐、鲜腐竹、豆皮和宽粉。扫QR code手机点餐,非常方便!香辣锅拣了中辣,有很多辣椒,椒香扑鼻, 小麻有辣劲不呛口,牛肉鲜嫩味道突出,鱼腐和豆皮吸收了辣椒精华,愈食愈辣,刺激味蕾!大盘花菜食番个唔辣嘅蔬菜,份量十足,很够镬气!用猪腩肉片炒福花菜,猪腩肉油脂甘香,福花菜爽脆鲜甜,吸收猪油分外惹味,送饭一流!食到辣辣地,点了罐可乐解渴。而家做推广 like佢嘅专页,就送一罐可乐!

经典香辣锅

大盘花菜