2019-03-14 47 浏览
好辣嘅人仔一定要试下麻辣妹。呢度小食种类十分多,而且价钱适中,又有唔同辣度任君选择。🌶🌶🤤🤤-大推蒜泥白肉够多蒜蓉舖满哂每片肉,蒜味超级浓郁,而肉系半肥瘦,入口即融,加上小小辣味配合,十分好食!-另外黄金皮蛋都好深刻蛋白系透明好少见,唔系平时食开个个皮蛋品种,依个皮蛋入口弹牙,个蛋黄都做到糖心嘅效果,真系第一次食溏心效果既皮蛋!!(鸡蛋就食得多)而糖心皮多加上红油十分惹味!-口水鸡都系精选之一😍😍鸡肉嫩滑,味道都唔错。-呢度仲有好多自选嘅米线,有重庆小锅,麻辣烫等等。不过我哋就想试留肚多啲特食小吃,所以就点咗个凉拌手工凉皮。凉皮够薄,个酱汁都配合得好好,有点似麻酱,再加上少少辣。而且入面仲有青瓜丝,食落更有口感,有清新嘅感觉。食完咁多辣嘢食返个凉拌可以中和返啲浓味,而且大大碗够晒饱肚。-总结今晚好过瘾,食得好滋味
大推蒜泥白肉

另外黄金皮蛋都好深刻
)而糖心皮多加上红油十分惹味!

口水鸡都系精选之一😍😍

鸡肉嫩滑,味道都唔错。

总结今晚好过瘾,食得好滋味
2019-02-27