2021-09-18 80 浏览
喺九龙塘返工,等呢间喺又一城开既刘一手等左几个月,终于开张啦🤩🤩又一城多西餐日本菜,中菜都不外乎系饮茶广东菜多,难得有一间麻辣火锅进驻👹所以今日lunch 一于黎试试😛新开张既餐厅爆当然装修得好靓好干净,座位都设计得唔迫好阔落。餐厅有好几款午餐,我同同事就点左呢个特惠刺身丼午市套餐试下。果然先系3款小食都几吸引,有沙律🥗、迷你丼同莲藕开下胃。同时个汤底都到了,我地叫左鸳鸯汤底,要左少辣同皮蛋芫荽汤😜😋午餐仲包左主食,蔬菜🥬,仲有牛肉同猪肉🐂🐖我地叫左米线,二人份量都好大下,同事立马试左碗麻辣米线,好正二人份既牛肉、猪肉都唔错,份量刚好,菜篮🥗入面都有好多款式,加埋汤底本身入面都有菜,大满足😍口痕加左返墨鱼🦑丸,爽口弹牙套餐仲有饮品,我地拣左竹蔗茅根同埋洛神花查,配火锅都一流。食左个开心lunch,如果唔驶返office就好😆

午餐仲包左主食,蔬菜🥬,仲有牛肉同猪肉🐂🐖

口痕加左返墨鱼🦑丸,爽口弹牙
墨鱼丸

2021-09-14