2023-01-04 53 浏览
今日同几个朋友一齐去试麻辣菜式,平时佢哋食谭仔嘅中立,所以非常钟意食辣。我哋就见到有人推介呢间麻辣通利喺铜锣湾嘅麻辣菜式,佢哋嘅麻辣菜式包罗万有,高水准回头之选。花雕醉鸡$98花雕酒味非常之香浓,鸡肉都非常滑,鸡皮都好弹牙,酒味好出,真心好好食。酸菜鱼 $268传统嘅四川名菜,超足料够3-4人share食,里面有芽菜、芫荽、台湾黑鱼片、豆卜、薯粉、白精灵菇、辣椒、酸菜、泡椒、菊花瓣、花椒等等。酸度辣度都可以根据自己喜好调教🤤我地嗌左少辣,辣度岩岩好,食落好舒服。 如果好似我咁唔系食到好辣就可以好似我咁嗌少辣🤪姜煸牛肉 $178佢哋嘅牛肉质素亦都非常之高,牛肉肉质非常乱画之外,而且去加埋葱等等嘅配料一齐炒非常有镬气,非常入味。龙眼冰$38好大杯,打成沙冰好解辣,唔会太甜👍🏻👍🏻
花雕醉鸡$98
酸菜鱼 $268
姜煸牛肉 $178
龙眼冰$38
好大杯,打成沙冰好解辣,唔会太甜👍🏻👍🏻