(非会员)
2010-04-20 17 浏览
看到openrice的好评, 家住附近的我决定跟家人到希奇走了一趟。是日吃了两客午餐,well, 真的亳无惊喜㖞, 仲有d失望...首先,白汤太淡,不creamy之余少少白汤应有的香味都冇。蒜蓉包又冇咩蒜蓉味。pasta真系完全唔得,真系提都唔想提...牛柳算系最好,水准不俗,煎得刚刚好。cafe杯茶好重要, 但这里的茶真的不太ok, 家人点的热朱古力都冲到淡如奶水。亚姐d态度真系麻麻, 个汤饮慢少少佢都好唔客气同我讲话张枱冇位,点放其他野. well,唔知果日系咪心情唔好. 希奇收既价拍得住隔离商场既森美, 无论餐牌、餐牌上的食物种类都抄足森美, 但论食物、饮品质素、服务态度, 森美都好多多声. 经营此类小店真的不容易, 希望希奇可以改善下啦, 始终作为荃湾友, 都想多个用餐选择。

pasta真系完全唔得,真系提都唔想提...

牛柳算系最好,水准不俗,煎得刚刚好。