2017-03-12 495 浏览
黎未黎过既领展商场谂住你食个晏行下啦,睇个名同张相以为系啲咩高级餐厅🙄,上到黎装修有啲落伍,估唔到一个设计新嘅商场有啲咁嘅餐厅。唔紧要嘅好食就得,咁你见到个餐牌午餐有10个左右,本身个Menu啲嘢都唔系贵五六十蚊一碟,但乜都唔包,餐汤前菜饮品全部要加钱。咁咪加个前菜芝士蒜蓉包,蒜蓉包薄薄地用包皮位整,真系成件都脆,好多芝士不过冇拉丝系好味嘅。拣咗个椰香忌廉海鲜意粉,几好味㖞估唔到椰香真香,𠮶个意粉太冧呢,海鲜都唔多似普通一包急冻食材咁。我叫咗个鱼柳蘑菇意大利饭,啲饭真系呢,煮𠮶阵有啲粘底,搞到啲饭一旧硬有一旧软咁好似睇彩数咁😑味就ok既,鱼都几厚肉但卖相就麻麻地啦。啲菇煮得太耐好林无左佢本身爽脆既口感。食评话佢个蜜桃茶好饮所以就叫左。系几好味,不过会唔会细杯咗啲,冻饮都系热饮玻璃杯咁细。其实呢个铺位可以做得好啲装修靓啲。嘢食都有进步嘅空间,味道本身系冇问题嘅,系样样食材质感差左啲。
芝士蒜蓉包
鱼柳蘑菇汁意大利饭