2019-01-20 237 浏览
刚刚开果时食过一次,记忆中系几好食,于是乎擒日去新城市行就再食一食。今次见个餐牌有不同配搭的set,性价比感觉唔差,心想值得一赞。。。上菜,头盘沙律、南瓜忌廉汤。沙律酱无捞好,是但啦自己捞都无所谓。但食落d菜有阵雪味。汤就。。。都系咁正正常常。蒜香蚬肉白酒汁意粉,都还可以,有d死咸,但至少佢做到d蒜粉细细粒依付系意粉上面。(我女友话食到蚬肉好多沙,我自己食唔到)块扒,虽则我叫西冷唔应该expext有肉眼个肉质,但真系太多筋,上下左右都系筋,无影出黎太核突。完全食唔到正常牛扒该有的味道。。。跟餐甜品。。。ok啦,正正常常,冻冰冰水果茶,有水果系里面但你笃烂野都唔会饮到水果茶味。总结,可能做餐成本问题所以质素差左,刚刚开时我记得系贵d但好食d,我自己宁愿选贵d好食d。同样price range有其他更好选择
上菜,头盘沙律、南瓜忌廉汤。

蒜香白酒汁意粉

西冷扒7成

甜品

跟餐甜品。。。ok啦,正正常常,冻冰冰
水果茶

水果茶,有水果系里面但你笃烂野都唔会饮到水果茶味。

2019-01-19
  • 蒜香蚬肉白酒汁意粉