2019-03-17 616 浏览
上次经过都想试一试, 今次经过就真系试左。原本以为都几正宗, 但系原来真系好一般。呢间餐厅好细间, 可能坐十五人已经系full 晒。所以好窄好逼。我地当日去到, 都有两台人, 不过都系一个人泥食lunch既。我地两个坐低左之后, 好快就order 左野食, 食物亦都好快送到。肥肠面我落单既时候已经讲左走青, 佢覆我地单既时候都有再讲多次走青。但送到来系无走青, 我地话叫左走青, 但佢好似好惊讶甘, 叫后面厨房撩走D青。我地都好惊讶, 岩岩先落单又confirm多一次, 前后隔左最多一个字, 甘都可以吾记得? 肥肠系好食既, 不过真系好少。 而个汤底都好香, 好味, 不过就吾辣既。我地要自己加辣。但系我地order 既时候佢问我地要咩辣, 我地讲左中辣...尖椒皮蛋吾好食, 个皮蛋吾靓。食落去好死实。个调味又吾好味。呢个饺子好味, 食得出个馅料系新鲜既。好有猪肉既鲜甜味。不过份量有D少。我地食左大约九个字, 发觉个店员定老板落错左几次单, 好似宿醉未醒甘。
上次经过都想试一试, 今次经过就真系试左。

原本以为都几正宗, 但系原来真系好一般。

呢间餐厅好细间, 可能坐十五人已经系full 晒。
所以好窄好逼。

肥肠面

呢个饺子好味, 食得出个馅料系新鲜既。好有猪肉既鲜甜味。
不过份量有D少。