2019-05-21 2839 浏览
琴晚去同朋友庆祝生日,因为朋友钟意食泰国野,所以就系Openrice度揾下有边度岩食。就拣左依间位于朗屏既bar,见可以饮酒,环境不错。去到间bar,我地大家都谂住饮cocktail,个职员竟然讲话bar枱个同事无返工,得生啤同mocktail,我地都o哂嘴,唯有饮moctail la。我拣左杯Fruit,应该实无死,开头饮都唔错,益力多味,但放耐左,d冰溶哂,劲淡劲难饮,应该早d饮完佢! 而朋友果杯就话有鱼腥味😂笑个菠萝炒饭ok,几足料,好多海鲜,有埋肉松,腰果,都几正,仲食到d菠萝不过碟芝士薯条就好麻麻。。。一上枱已经系林哂,好似放左好耐咁。。。整体黎讲,以食物个质素,依餐唔值百几蚊,唔系好抵食!

整体黎讲,以食物个质素,依餐唔值百几蚊,唔系好抵食!
2019-05-20
庆祝纪念