2018-05-03 747 浏览
约左个朋友 黎到劲肚饿 于是即刻揾嘢食 但系又无乜胃口 想食啲清清地既嘢 见到呢个面话自己系泰式唔知咩面 好似好有趣 唔知系咩都嗌左 然之后大家睇下!真系好很清啰 好在我对食要求唔似大家咁高 俾左啲千层塔 柠檬 鱼露 辣椒我 加左落去 已经觉得几好味 唔系讲笑 推介大家喺屋企放啲呢啲调味料 煮米粉既时候 落少少应该即刻好味左 仲无咁多味精添~ 详细想知道点整 可以黎呢度试下 咁不过我觉得麻麻地啦 系啊 仲有个虾卷 呢个其实唔错 唔怕油唔怕热气既 可以try try 推荐 仲嗌左个嘢饮 因为仲等紧另外一个朋友但系唔想行街等 呢个椰子嘢 麻麻地啦 上面啲椰片系几好食既 如果可以买黎当零食都okay 我谂就⋯就系咁啰
泰唔知咩面

椰子奶咁既嘢